e-mail: raftandroll@gmail.com - tel.: +36-20-213-0326, +386-3171-2626

Adrenalin park
 

2017 nyarán nyitotta meg kapuit a boveci sífelvonó közvetlen szomszédságában az új ADRENALIN PARK.

Három különböző hosszúságú és nehézségű pályája várja a kaland szerető családokat, baráti társaságokat , céges csapatokat.Itt tényleg próbára teheted ügyességedet, bátorságodat!Bébi pályáját már 3 éves kortól kipróbálhatják a legfiatalabbak is!
A megfelelő védőfelszerelés, beülő, karabinerek és a lelkes segítők gondoskodnak az adrenalindús felhőtlen kikapcsolódásról!

Természetesen MI IS kipróbáltuk :)A programunkat ajánljuk MINDENKINEK !!!!

KALANDRA FEL!Felnőtt :25 EU / FŐ
Gyerek : 3-12 éves korig : 15 EU / FŐAz ADRENALIN PARK Május 1 - Augusztus 31 -ig tart nyitva!

Raft And Roll - Jelentkezz !

SUP túra

rafting kalandok

 
SUP TÚRA A PREDIL TAVON! A SUP alapjainak elsajátítása után szívesen mutatunk majd néhány trükköt.

Barlangászat

rafting kalandok

 
A Bovec fölé magasodó Kanin gyomra Európa egyik legmélyebb barlang-rendszerét rejti magában. A program során igazi barlangász élményekkel gazdagothatsz, miközben az előrejutást vizesárkok, szakadékok, szűk járatok és mély ereszkedések nehezítik. A kijárat kb. 45m-es magasságban egy függőleges sziklafalon található, ahonnan csak kötélen ereszkedve lehet lejutni.

Monster Roller

rafting kalandok

 
9 kilométer, 540 méter szintkülönbség, gyönyörű kilátás, száguldás szabadon! Ez a fantasztikus kaland vár Rád a Monster Roller nyergében! Nem kell más hozzá csak egy stabil kerékpározós múlt. Tudd használni a féket ha kell, tudj kanyarodni, megállni, legyen egyensúlyérzéked!