e-mail: raftandroll@gmail.com - tel.: +36-20-213-0326, +386-3171-2626

Vadvízi kajak
 

VADVÍZI KAJAK KALAND A SOCA FOLYÓNHa igazi adrenalint és vidámságot keresel, ne keress tovább!
A vadvízi kajak túránk a smaragdzöld Soca folyón garantáltan felejthetetlen élményt nyújt!
Vadvízi kajak kalandok minden szinten: Kezdőként vagy haladóként, a Soca folyó minden kajakosnak kihívást és szórakozást kínál.
Tapasztalt oktatóink segítségével garantáltan megtanulhatod a vadvízi kajakozás alapjait vagy fejlesztheted a már meglévő vadvízi kajak tudásodat, miközben a hegyek között hömpölygő folyó varázslatos szépségét élvezed.
A Soca folyón való kajakozás nem csak izgalmas kihívásokat és gyönyörű tájakat kínál, hanem egy érzést is, amit nehéz szavakba önteni. Ez a szabadság érzése, amikor a vadvízi kajakod a folyó hullámain ringatózik, és csak Te és a természet vagytok!

Gyere, próbáld ki ezt a felejthetetlen kalandot velünk!

Az ár magában foglalja a magyar nyelvű oktatást, a teljes felszerelés és a folyóhasználat díját!

AJÁNDÉKUNK: a kajak túráink során fényképeket készítünk, amiket a túra után elektronikus formában mindenkihez eljuttatunk!Időtartam: kb.3 óra

ÁR: 65 EU/FŐ ( 26.000 FT/FŐ )Raft And Roll - Jelentkezz !

SUP túra

rafting kalandok

 
SUP TÚRA A PREDIL TAVON! A SUP alapjainak elsajátítása után szívesen mutatunk majd néhány trükköt.

Vadvízi kajak

rafting kalandok

 
Ha igazi adrenalint és vidámságot keresel, ne keress tovább! A vadvízi kajak túránk a smaragdzöld Soca folyón garantáltan felejthetetlen élményt nyújt!

Monster Roller

rafting kalandok

 
9 kilométer, 540 méter szintkülönbség, gyönyörű kilátás, száguldás szabadon! Ez a fantasztikus kaland vár Rád a Monster Roller nyergében! Nem kell más hozzá csak egy stabil kerékpározós múlt. Tudd használni a féket ha kell, tudj kanyarodni, megállni, legyen egyensúlyérzéked!