e-mail: raftandroll@gmail.com - tel.: +36-20-213-0326, +386-3171-2626

Siklóernyő
 

Fedezd fel a Soca és Koritnica folyók völgyeit a levegőből!
Csodáld meg az Adria tenger csillogó vizét a magasból vagy a nyáron is havas hegyormok hihetetlen látványát az égből!Repülj EGYÜTT a madarakkal!Erre legjobb lehetőség a TANDEM SIKLÓERNYŐZÉS!
A túra során végig tapasztalt túravezető figyel, irányít majd Téged. Mindig az adott időjárási viszonynak megfelelően választ majd repülési terepet törekedve a maximális biztonságra!

A kalandtúrához semmilyen előképzettség nem szükséges!

Télen -Nyáron csodálatos érzés, maximális adrenalin!Ne habozz, próbáld ki TE is!A programunkat egyaránt ajánljuk MINDENKINEK !!!!

KALANDRA FEL!Felnőtt :170 EU / FŐRaft And Roll - Jelentkezz !

SUP túra

rafting kalandok

 
SUP TÚRA A PREDIL TAVON! A SUP alapjainak elsajátítása után szívesen mutatunk majd néhány trükköt.

Barlangászat

rafting kalandok

 
A Bovec fölé magasodó Kanin gyomra Európa egyik legmélyebb barlang-rendszerét rejti magában. A program során igazi barlangász élményekkel gazdagothatsz, miközben az előrejutást vizesárkok, szakadékok, szűk járatok és mély ereszkedések nehezítik. A kijárat kb. 45m-es magasságban egy függőleges sziklafalon található, ahonnan csak kötélen ereszkedve lehet lejutni.

Monster Roller

rafting kalandok

 
9 kilométer, 540 méter szintkülönbség, gyönyörű kilátás, száguldás szabadon! Ez a fantasztikus kaland vár Rád a Monster Roller nyergében! Nem kell más hozzá csak egy stabil kerékpározós múlt. Tudd használni a féket ha kell, tudj kanyarodni, megállni, legyen egyensúlyérzéked!