e-mail: raftandroll@gmail.com - tel.: +36-20-213-0326, +386-3171-2626

Gyakran ismételt kérdések
 

Fontos tudnivalók:Hol és mikor szervezzük a túráinkat?

Hol és mikor szervezzük a túráinkat?
Vadvízi és canyoning túráinkat Szlovéniában a Triglav Nemzeti Park területén a Soca (Isonzó)folyó völgyében, Április 1 - Október 31 -ig szervezzük, vezetjük.
Az evezhető szakaszok erőssége WW II- IV.Kiknek ajánljuk a túráinkat?

Kalandra éhes fiataloknak, öregeknek, családoknak, baráti társaságoknak, cégeknek csapatépítő tréning gyanánt.
Mindenkinek aki szeretné a pihenést aktív kalanddal fűszerezni.Van -e korhatár?

A rafting ajánlott korhatára 4 - 99 év.
A játékos canyoning túránkat 10- 65 éves korig ajánljuk.
Extreme canyoning ajánlott korhatára 15- 65 év.
Zipline túrák ajánlott korhatára: 4 -65 év.
Monster Roller : 10 évHol található a bázisunk, hova várunk?

Bázisunk a Vancar Panzió Cezsoca kicsi falujában közvetlen a Soca folyó partján, a Polovnik hegy lábánál , Bovec városától 3 km távolságra található.
Pontos címe: Čezsoča 43 .5230 Bovec,Slovenia
web:http://www.penzionvancar.com/Milyen felszerelést biztosítunk rafting - canyoning - kajak túráinkhoz?

A vadvízi evezés (rafting) és canyoning túráinkhoz minden esetben speciális felszerelést biztosítunk :
( mentőmellény, sisak, neoprén ruha, neoprén kabát , neoprén cipő).

Sí és snowboard felszerelést egész télen térítés ellenében tudsz kölcsönözni nálunk! Mit kell magaddal hoznod?

Ami nagyon fontos a fürdőruha, fürdőgatyó. Ezt veszed majd a neoprén ruha alá és ezt használod a kültéri fafűtéses jacuzziban is.
Meleg ruházat estére. 
Jókedv :)
Kalandvágy :)Mikortól indulnak túrák?

Vadvízi túráinkra Április 1 - Október 31 között a HÉT MINDEN NAPJÁN  igazi Raft and Roll -os vendégszeretettel várunk TÉGED, TITEKET!

Snowboard és sí oktatásainkat JANUÁR első hétvégéjétől kéthetente hirdetjük meg MÁRCIUS közepéig.Hogyan jelentkezz a túrára és mi a feltétele?

A túrára való regisztráció feltétele: 5.000 Ft / fő regisztrációs díj befizetése a számlaszámunkra.
Az regisztrációs díj és a befizetett túradíjat nem áll módunkban visszaadni, ha a rafting ill. a canyoning túra a csapatunk hibáján kívül hiúsul meg, vagy tőlünk kívül álló okok miatt a kedves vendég nem vesz részt a befizetett túrán!
A teljes túradíj befizetésének határideje: 10 nappal a kiutazás előtt, de legkésőbb a helyszínen a túra megkezdése előtt!Kiutazás Szlovéniába és a helyi transzfer:

Kiutazás Szlovéniába és a helyi transzfer a szálláshely, valamint a beszálló és kiszálló pontok között -egyénileg történik!!!
( Ne ijedj meg, ez egyszerűbb lesz mind gondolnád!
Csak egy törölközőt kell, hoznod magaddal,- amit a Panzióban találsz,- amire majd vizesen ráülsz az evezés után,a többi teendőt a helyszínen elmondjuk Neked! )

Úgy érezzük, fontos, hogy a velünk utazók rendelkezzenek némi kalandvággyal, legyenek rugalmasak és toleránsak. A programokat nem várt események is megzavarhatják ( pl. egy egész éjszakai esőzés utáni extra vízállás)
Túravezetőink részére fenntartjuk a jogot, hogy a vízállásnak megfelelően eldöntsék , hogy a folyók mely szakaszán vezetik a vadvízi túrákat. Természetesen mindig törekszünk arra, hogy az előzetesen leegyeztetett programot adjuk Neked, de sajna,néha közbeszólnak az " égiek ".Javasolt útvonal a kiutazáshoz:

Budapest - Nagykanizsa - Maribor - Ljubjana - Kranj - Jesenice zahod, a benzinkút után kell lemenned az autópályáról!
Kranjska Gora, vigyázz itt NE menj el " Bovec " felé hacsak nem vagy kalandvágyó :), mert felvisz az út 1650m -re, egy 50 kanyaros hágóra!
Kranjska Gora után aTarvisio táblát kell követned, de nem kell bemenned a faluba hanem a Slovenia - Bovec -Sella Nevea táblát követve egy szerpentinen jutsz fel az ex. Olasz-Szlovén határhoz. (Predel-hágó)
Innen már csak lefelé vezet az út egészen BOVEC városáig.
NEM kell bemenned a városba hanem a körforgalomban tovább egyenesen haladva a főúton kb. 500 méter múlva BAL oldalon lesz egy kereszteződés . Itt fordulj le CEZSOCA irányába.,ahogy a tábla mutatja. Az út levisz a Soca folyóhoz és egy egysávos híd visz át a folyón, majd a faluban megérkezvén kb. 400 méter múlva az út JOBB oldalán találod meg a rafting bázisunkat a VANCAR PANZIÓT!