e-mail: raftandroll@gmail.com - tel.: +36-20-213-0326, +386-3171-2626

Gyakran ismételt kérdések
 

FONTOS TUDNIVALÓK!A RAFTING-CANYONING-VADVÍZI KAJAK és SUP túráinkat SZLOVÉNIÁBAN,BOVECBAN, Április 1 - Október 15 -ig szervezzük, vezetjük. A túráinkat a jelentkezők igényei alapján indítjuk! A túrák időpontjairől érdeklődj telefonon ( +36 20 213-0326 -Roberta ) vagy emailben ( raftandroll@gmail.com ) .
Úgy érezzük, fontos, hogy a velünk utazók rendelkezzenek némi KALANDVÁGGYAL, legyenek rugalmasak és toleránsak. A programokat nem várt események is megzavarhatják ( pl. egy egész éjszakai esőzés utáni extra vízállás vagy egy hirtelen jött nyári vihar )
Túravezetőink részére fenntartjuk a jogot, hogy a vízállásnak megfelelően eldöntsék, hogy a folyó mely szakaszán vezetik a vadvízi túrákat. Természetesen mindig törekszünk arra, hogy az előzetesen leegyeztetett programot adjuk Neked, de sajnos,néha közbeszólnak az " égiek ".
Mivel az egyes túráinkra csak kis létszámú vendéget tudunk fogadni - hogy a családias jelleg megmaradjon - a túráinkra regisztrciós díj befizetése szükséges! Ezzel a díjjal regisztrálsz a túránkra, így más jelentkezőket ha beteltek a szabd helyek nem tudunk már fogadni. Ezért van az, hogy a túra lemondása esetén a REGISZTRÁCIÓS DÍJAT NEM ÁLL módunkban vissazutalni, viszont az adott szezonban Szeptembere 30. -ig előre egyztetett időpőpontban fel tudjátok használni!
Ugyan ez a helyzet az Ajándékutalvánnyal rendelkező vendégeinkkel is!Kiknek ajánljuk a túráinkat?

Kalandra éhes fiataloknak, örök fiataloknak :) , családoknak, baráti társaságoknak, cégeknek csapatépítő tréning gyanánt tehát mindenkinek ajánljuk aki szeretné a pihenést aktív kalanddal fűszerezni és egy életre szóló, felejthetetlen élményt szerzni!
Van -e korhatár, kinek ajánljuk a túráinkat?

A RAFTING ajánlott korhatára 6 - 65 év.
Úszástudás, bárminemű előképzettség nem szükséges! Jelentős túlsúllyal rendelkezőknek NEM ajánlott!
A JÁTÉKOS CANYONING túránkat ( Susec canyon ) 10- 50 éves korig ajánljuk.
Térd, boka, geric problémával, jelentős túlsúllyal rendelkezők részére, tériszonyosoknak NEM ajánlott!!!
Extrém sportokra kiterjedő biztosítás ajánlott ami ITT köthető: EUB : https://eub.hu?pcode=42632
Az EXTRÉM CANYONING ( Fratarica, Rio Ronk ) ajánlott korhatára 14 - 50 év.
Csak canyoning tapasztalattal rendelkezők részére ,térd, boka, geric problémával, jelentős túlsúllyal nem rendelkezők részére ajánlott!!! Extrém sportokra kiterjedő biztosítás ajánlott ami ITT köthető: EUB : https://eub.hu?pcode=42632
VADVÍZI KAJAK túránk korhatára: 14 -50 év
Úszástudás KÖTELEZŐ! Síkvizi kajak tudás előny :)
SUP túráink korhatára: 10-65 év
A kisebb gyerekek a felnőttek deszkáin "utazhatnak". Úszástudás KÖTELEZŐ! Előképzettség NEM szükséges!
ZIPLINE túrák ajánlott korhatára: 10-65 év.
Tériszonyosoknak, jelentős túlsúllyal rendelkezőknek NEM ajánlott! MONSTER ROLLER: korhatár :10 év
Biztos kerékpáros tudás kötelező!Hol található a bázisunk, hova várunk?

Rafting bázisunk Szlovéniában,Cezsocában a Vancar Panzió közvetlen szomszédságában a Soca folyó partján, a Polovnik hegy lábánál, Bovec városától 3 km távolságra található.
Pontos címe: Čezsoča 43 .5230 Bovec,Szlovénia
web:http://www.penzionvancar.com/Milyen felszerelést biztosítunk RAFTING - CANYONING - VADVÍZI KAJAK - SUP túráinkhoz?

A RAFTING- CANYONING-VADVÍZI KAJAK és SUP túráinkhoz minden esetben speciális felszerelést biztosítunk ( mentőmellény, sisak, neoprén ruha, neoprén kabát , neoprén cipő ) :
A túra előtt részletes tájékoztatót küldünk a szállással és a túrával kapcsolatos tudnivalókról!
Nem kell mást magatokkal hoznotok, csak jókedvet és kalandvágyat, de abból jó sokat!!! :)Mit kell magaddal hoznod?

A vizes túrákra nagyon fontos a fürdőruha, fürdőgatyó. Ha megoldható már ebben érkezz majd a bázisunkra a megbeszélt időpontra! Minden más felszerelésről mi gondoskodunk! A túra után - ha jól teljesítettél - ajándék pálinkával kedveskedünk majd amit a szomszéd bácsi főz a helyi gyümölcsökből :) ..
Meleg ruházatot, esőköpenyt, sport vagy túraciőpőt rakj el magadnak ha kirándúlni is mész! Mikortól indulnak túrák?

A honlapunkon ajánlott túráinkat Április 1 - Október 15 között a HÉT MINDEN NAPJÁN szervezzük, vezetjük! Az időpontokat, túrákat a vendégeink igényei szerint osztjuk be. Minden túránkra előfoglalás szükséges! Minden túránkhoz magyar nyelvű, Szlovén túravezetői viszgával rendelkező túravezetőt biztosítunk!Hogyan jelentkezz a túrára és mi a feltétele?
Mi az Ajándékutalvány vásárlásának feltétele, beváltása?

A túráinkra a jelntkezést csak írásban, e-mailen ( raftandroll@gmail.com ) keresztül fogadjuk el.
A túráinkra való regisztráció feltétele: 4.000 Ft / fő ( 10 EU ) , családoknál 10.000 FT ( 25 EU ) regisztrációs díj befizetése szükséges. A számlaszámunkat a regisztráció jóváhagysa után emailben a pontos utalandó összeggel elküldjük!
A regisztrációs díjat vagy a befizetett túradíjat NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAUTALNI, ha a RAFTING-CANYONING-VADVÍZI KAJAK -SUP TÚRA a csapatunk hibáján kívül hiúsul meg, vagy tőlünk kívül álló okok miatt a kedves vendég nem vesz részt a befizetett túrán vagy azt időelőtt visszamondja!
A teljes túradíj befizetésének határideje: 1 héttel a kiutazás előtt, de legkésőbb a helyszínen a túra megkezdése előtt!
Az Ajándékutalvány vásárlásának a feltétele, a kiválasztott túradíj elutalása a számlaszámunkra. Az Ajándékutalvány előre egyeztetett időpontban váltható be. Az vásárolt Ajándékutalvány az adott év Szeptember 30. -ig váltható be. Az Ajándékutalvány NEM átruházható, vissza NEM váltható, készpénzre NEM váltható be!Kiutazás Szlovéniába és a helyi transzfer:

A kiutazás Szlovéniába és a helyi transzfer a szálláshely és a rafting bázisunk között, valamint a beszálló és kiszálló pontok között EGYÉNILEG TÖRTÉNIK!!! Transzefert csak külön megrendelésre,extra díjazásért tudunk biztosítani! Ha ilyen igényed, igényetek van ezt a túra megrendelésnél kérlek jelezzd majd felénk!
( Ne ijedj meg, ez egyszerűbb lesz mind gondolnád! Erről részletes tájékoztatót adunk a túra megkezdése előtt a helyszínen! )


Javasolt útvonal a kiutazáshoz:

Budapest - Nagykanizsa - Maribor - Ljubjana - Kranj - Jesenice zahod, a benzinkút után kell lemenned az autópályáról!
Kranjska Gora, vigyázz itt NE menj el " Bovec " felé hacsak nem vagy kalandvágyó :), mert felvisz az út 1650m -re, egy 50 kanyaros hágóra!
Kranjska Gora után aTarvisio táblát kell követned, de nem kell bemenned a faluba hanem a Szlovénia - Bovec -Sella Nevea táblát követve egy szerpentinen jutsz fel az ex. Olasz-Szlovén határhoz. (Predel-hágó)
Innen már csak lefelé vezet az út egészen BOVEC városáig.
NEM kell bemenned a városba hanem a körforgalomban tovább egyenesen haladva a főúton kb. 500 méter múlva BAL oldalon lesz egy kereszteződés . Itt fordulj le CEZSOCA irányába.,ahogy a tábla mutatja. Az út levisz a Soca folyóhoz és egy egysávos híd visz át a folyón, majd a faluban megérkezvén kb. 400 méter múlva az út JOBB oldalán találod meg a rafting bázisunkat a VANCAR PANZIÓT! Szlovéniába autópályamatrica kötelező amit online vagy a Magyar-Szlovén határon megvásárolhastsz!