e-mail: raftandroll@gmail.com - tel.: +36-20-213-0326, +386-3171-2626

RIO RONC KANYON - CANYONING
 

A Rio Ronc canyon Olaszországban, Bovectól kb. 1 óra autóútra, a gyönyörű Resia völgyben található.
Tökéletes célpont a canyoning szerelmeseinek!
Ez a vadregényes szurdok rengeteg izgalmat kínál. Az útvonal egyik leglátványosabb pontja egy lenyűgöző, 20 méteres vízesés, amelyen leereszkedünk a habzó víztömeggel körülvéve.
A szurdok tele van kisebb-nagyobb ugrásokkal, amelyek különböző magasságokból biztosítanak adrenalinnal teli zuhanást a kristálytiszta vízbe. Ezek az ugrások különösen izgalmasak, hiszen mindig váratlan fordulatokat és kihívásokat rejtenek.

A természet alkotta csúszdák a kaland egy másik kihagyhatatlan elemei. A sima sziklákon lecsúszva úgy érezhetjük magunkat, mintha egy természetes vízi vidámparkban lennénk. A szurdok felfedezése közben lehetőség nyílik úszni a frissítő vízben, mászni a sziklákon, és élvezni a természet páratlan szépségét.

A Rio Ronc canyoning igazi kihívást és felejthetetlen élményt nyújt minden résztvevő számára, legyen szó kezdőkről vagy tapasztalt canyoning rajongókról. Az útvonal változatos terepe és gyönyörű környezete garantáltan magával ragad mindenkit.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló canyoning kalandot!
Gyere, fedezzd fel velünk a Resia völgy rejtett kincsét a Rio Ronc szurdokot!

Időtartam: 5-6 óra
Max. létszám : 3-8 főÁr: 120EU / Fő

AJÁNDÉKUNK: a túráink során fényképeket készítünk,
amiket a túra után elektronikus formában mindenkihez eljuttatunk!TÁJÉKOZTATÁS!!!
RAFTING - CANYONING túrák ára,magában foglalja a TELJES FELSZERELÉS BÉRLETI DÍJÁT: neoprén ruha, kabát, neoprén cipő, sisak, mentőmellény mind a FOLYÓ és CANYONING HASZNÁLAT koncessziós díját!
A RAFTING-CANYONING túrák árai a szállás és étkezés díját NEM tartalmazzák!
A RAFTING-CANYONING túrák FORINTOS árai a mindenkori Forint/ Euro árfolyamot követik!...ÉS NE FELEDD!
NÁLUNK AZ ÉLMÉNY MINDIG KÉZNÉL VAN!!!
MI GARANTÁLTAN KISZÍNEZZÜK AZ ÉLETED!!!


Raft And Roll - Jelentkezz !SUSEC CANYON

rafting kalandok

 
A legnagyobb kedvenc! Mindenki számára elérhető, mindenki számára teljesíthető! Egyszer mindenkinek végig kell mennie rajta! Elvarázsol, magával ragad, mindig ide fogsz majd vágyni!

FRATARICA CANYON

rafting kalandok

 
A Fratarica canyon Log pod Mangartomban található szinte a rafting bázisunk közvetlen közelében. Ha ezt a túrát választod részese lehetsz az igazi érintetlen természet közelségének.

RIO RONC CANYON

rafting kalandok

 
A Rio Ronc canyon Olaszországban, Bovectól kb. 1 óra autóútra, a gyönyörű Resia völgyben található. Tökéletes célpont a canyoning szerelmeseinek!