e-mail: raftandroll@gmail.com - tel.: +36-20-213-0326, +386-3171-2626

CÉGES CSAPATÉPÍTŐ RAFTING
 

A csapatépítő tréningeink lényege :az EGYÉNEK csapatjátékossá való " átformálása "

Amit ennek megvalósulásaként kínálunk:
Aktív kikapcsolódás, különleges csapatépítő élmények, extrém kihívások, különleges - váratlan helyzetek, maximális energia feltöltés.
Az aktív programok után maximális ellazulás , finom ételek - italok társaságában a bázisunkon a MOTEL ENCIJANBAN.
Konferencia terem igény szerint rendelkezésre áll!
Mindez együtt egy tökéletes turmix ami elősegíti a csapatszellem erősödését , a vállalton belüli személyes kapcsolatok és kölcsönös bizalom erősödését.
Programjaink összeállításánál szem előtt tartjuk azt a tényt, hogy a csapaton belüli bizalmi szintet egy csapatépítő élményprogram, a csapat teljesítményét pedig a csapatépítő tréning emeli.

Csapatépítő programokat kívánság szerint állítjuk össze!


Ajánlott aktív programjaink:

Nyáron: rafting túra, canyoning túra, zipline, különböző nehézségű hegymászó túrák, kiránduló programok, nordik-walking túrák
Télen: snowboard-sí oktatás, hótalpas túrák, téli hegymászás, téli túra programok

Raft And Roll - Jelentkezz !

...ÉS NE FELEDD!
NÁLUNK AZ ÉLMÉNY MINDIG KÉZNÉL VAN!!!
MI GARANTÁLTAN KISZÍNEZZÜK AZ ÉLETED!!!


TÁJÉKOZTATÁS!!!
RAFTING ÉS KANYONING (canyoning) túráink ára,magában foglalja a TELJES FELSZERELÉS BÉRLETI DÍJÁT: neoprén ruha, kabát, neoprén cipő, sisak, mentőmellény mind a FOLYÓ és KANYONING ( canyoning ) HASZNÁLAT koncessziós díját!!!!
A túrák árai a szállás és étkezés díját NEM tartalmazzák!!!
RAFTING KALANDOK

rafting kalandok

 
Ha mindenki készen áll, indulhat a kaland! Az első raftingot egy könnyebb,bemelegítő szakaszon kezdjük. Aztán ha már bemelegednek az izmaid, a fejed megjegyezi a vezényszavakat , jöhet a második evezés egy erősebb, nehezebb szakaszon.

CSALÁDI RAFTING

rafting kalandok

 
CSALÁDI RAFTING és CANYONING túráinkat azoknak a hozzánk ellátogató egy vagy több gyermekes családoknak találtuk ki, ahol a család összes tagja szeretne egy igazi , felejthetetlen élmény részese lenni!

CÉGES CSAPATÉPÍTŐ RAFTING

rafting kalandok

 
A csapatépítő tréningeink lényege :az EGYÉNEK csapatjátékossá való " átformálása " Ezt a mindennapi megszokott gyakorlatoktól nagyban különböző, szokatlan, újszerű, sokszor extrém, aktív de mindenki által teljesíthető feladatok sokaságával érhetjük el.