e-mail: raftandroll@gmail.com - tel.: +36-20-213-0326, +386-3171-2626

SRNICA ZIPLINE - Zipline
 

Ez a különleges túránk Bovec közelében van, alig kell csak pár kilométert autóznod! Azért érdemes saját autóval menned, mert a túra után megtekintheted a Glunj folyó eredését és a gyönyörű vízesést is amihez hasonlót csak a Kék Lagúna című filmben láthattál. Ha nem vagy nagyon fázós még egy pár fejessel is felejthetetlenné teheted ezt a különleges túrát!
Családbarát, gyerekeknek is bátran ajánljuk! Minimum magasság 140cm! Ezt érdemes azért észben tartani! A kisebbek viszont korlátlanul használhatják a Zipline pályákat!
A túra egy szűk canyon rejtelmeibe enged bepillantást. Köteleken mászunk, kötélen csúszunk ( mini Zipline ), belejövünk a karabinerek ki be csatolásába. Javul az egyensúlyérzékünk, a végére már a magasságtól sem félünk.
JÓL SZÓRAKOZUNK! Mindannyian. Az egész CSALÁD!

Hát nem ez a fontos ?!


A túra időtartama: 2 óra


Felnőtt :30 EU / FŐ
Gyerek : 25 EU / FŐJúlius 1 - Augusztus 31 -ig :

Felnőtt : 35 EU / FŐ
Gyerek: 30 EU / FŐ


A gyerek kedvezmény 12 éves korig vehető igénybe!


Raft And Roll - Jelentkezz !

BOVEC ZIPLINE

rafting kalandok

 
Ez a zipline Bovec felett a Krnica völgyben található két több mint kétezer méteres hegy a Kanin és a Rombon között. A boveci zipline park egyike Európa legnagyobbjainak Szlovéniában pedig messze a legnagyobb.

SRNICA ZIPLINE

rafting kalandok

 
Ez a különleges túránk Bovec közelében van, alig kell csak pár kilométert autóznod! Azért érdemes saját autóval menned, mert a túra után megtekintheted a Glunj folyó eredését és a gyönyörű vízesést is amihez hasonlót csak a Kék Lagúna című filmben láthattál.

UCJA ZIPLINE

rafting kalandok

 
Egy egyedülálló látványosságot tár fel előtted ez a kaland túra! Bovectól 9 kilométerre levő Ucja canyonba látogathatsz el, és láthatod azokat a gyönyörűségeket amiket csak egy madár láthat, amikor átrepül rajta. Gyalog szerrel nem járható be!