e-mail: raftandroll@gmail.com - tel.: +36-20-213-0326, +386-3171-2626

SRNICA CANYON KALANDPARK - VIA FERRATA + Zipline
 

Ez a különleges túránk Bovec közelében van, alig kell csak pár kilométert autóznod! Azért érdemes saját autóval menned, mert a túra után megtekintheted a Glunj folyó eredését és a gyönyörű vízesést is amihez hasonlót csak a Kék Lagúna című filmben láthattál. Ha nem vagy nagyon fázós még egy pár fejessel is felejthetetlenné teheted ezt a különleges túrát!
A Srnica kalandpark családbarát, így gyerekekkel is bátran ajánljuk!
Minimum magasság 140cm! Ezt érdemes azért észben tartani!
A túra egy szűk canyon rejtelmeibe enged bepillantást.Gyakorlatilag egy Via Farrata túrán mehetünk végig ahol köteleken mászunk, kötélen csúszunk ( Zipline ), belejövünk a karabinerek ki és becsatolásába. Javul az egyensúlyérzékünk, és a végére már a magasságtól sem félünk :)

JÓL SZÓRAKOZUNK! Mindannyian. Az egész CSALÁD!

Hát nem ez a fontos ?!


A túra időtartama: 2 óra


Felnőtt :35 EU / FŐ
Gyerek 15 éves korig : 25 EU / FŐRaft And Roll - Jelentkezz !

BOVEC ZIPLINE

rafting kalandok

 
Ez a zipline Bovec felett a Krnica völgyben található két több mint kétezer méteres hegy a Kanin és a Rombon között. A boveci zipline park egyike Európa legnagyobbjainak Szlovéniában pedig messze a legnagyobb.

SRNICA ZIPLINE

rafting kalandok

 
Ez a különleges túránk Bovec közelében van, alig kell csak pár kilométert autóznod! Azért érdemes saját autóval menned, mert a túra után megtekintheted a Glunj folyó eredését és a gyönyörű vízesést is amihez hasonlót csak a Kék Lagúna című filmben láthattál.

UCJA ZIPLINE

rafting kalandok

 
Egy egyedülálló látványosságot tár fel előtted ez a kaland túra! Bovectól 9 kilométerre levő Ucja canyonba látogathatsz el, és láthatod azokat a gyönyörűségeket amiket csak egy madár láthat, amikor átrepül rajta. Gyalog szerrel nem járható be!