e-mail: raftandroll@gmail.com - tel.: +36-20-213-0326, +386-3171-2626

UCJA ZIPLINE - Zipline
 

Egy egyedülálló látványosságot tár fel előtted ez a kaland túra!
Bovectól 9 kilométerre levő Ucja canyonba látogathatsz el, és láthatod azokat a gyönyörűségeket amiket csak egy madár láthat, amikor átrepül rajta. Gyalog szerrel nem járható be!
Szúk átjárók, sziget a canyon közepén, vízesések, mind-mind karnyújtásnyira lesznek Tőled!

Fedezd fel! Vár Rád!


8 kötélhossz, mindegyik 250-400 méter hosszan 2, 5 óra alatt végigröpít egy csodálatos világon!Ami fontos: a kaland része itt is TE magad vagy!

A túra időtartama: 2-2,5 óra


59 EU/ FŐ


Július 1 - Augusztus 31 -ig :

64 EU / FŐRaft And Roll - Jelentkezz !

BOVEC ZIPLINE

rafting kalandok

 
Ez a zipline Bovec felett a Krnica völgyben található két több mint kétezer méteres hegy a Kanin és a Rombon között. A boveci zipline park egyike Európa legnagyobbjainak Szlovéniában pedig messze a legnagyobb.

SRNICA ZIPLINE

rafting kalandok

 
Ez a különleges túránk Bovec közelében van, alig kell csak pár kilométert autóznod! Azért érdemes saját autóval menned, mert a túra után megtekintheted a Glunj folyó eredését és a gyönyörű vízesést is amihez hasonlót csak a Kék Lagúna című filmben láthattál.

UCJA ZIPLINE

rafting kalandok

 
Egy egyedülálló látványosságot tár fel előtted ez a kaland túra! Bovectól 9 kilométerre levő Ucja canyonba látogathatsz el, és láthatod azokat a gyönyörűségeket amiket csak egy madár láthat, amikor átrepül rajta. Gyalog szerrel nem járható be!